Изключителна оферта - Къща с гараж, с. Хераково, общ. Божурище

Съмър Хоум предлага за продажба къща с гараж в самостоятелно УПИ в с. Хераково /Божурище/ на Ексклузивна цена от 195 000 евро, степен на завършеност - пред акт 16 /до 3 месеца/.

Без конкуренция като съотношение цена, квадратура, материали, качество и степен на завършеност.

Къщата е проектирана в модерен европейски стил на един етаж, разположена на парцел от 680 кв.м. с квадратура от 180 кв.м. Парцелът разполага с обособен и ограден собствен южен двор на изравнен терен, с изградени тротоарни плочи и изпълнена вертикална планировка.

Конструкцията на къщата е от стоманобетон и масивни тухли Wienerberger. Вътрешно разпределение: дневна с кухненски бокс, две стаи, просторна баня, отделна тоалетна, мокро помещение, техническо помещение, коридор с ниша за голям гардероб. Верандата, разположена пред дневната е изградена с обща плоча и колони като неразделна част от конструкцията на къщата. Гаражът по желание и с минимални средства, може да се преустрои /след издаден акт 16/ в стая с квадратура 25 кв.м. и нормална височина.

Къщата е с централен водопровод, с трифазен ток и немска пречиствателна станция.

Къщата се продава на шпакловка и замазка със следната степен на завършеност: окачен таван във всички помещения; дограма Kommerling; изводи за автоматични щори към всеки прозорец; изградени инсталации за климатици във всяка стая; окабеляване за интернет и TV във всяка стая; окабеляване за сигнално охранителна система; окабеляване за камери по външните фасади на сградата;  отопление по избор – радиатори, климатици или подово отопление; интериорни врати по избор; автоматична гаражна врата.

Парцелът е с изцяло изградена ограда с входна и автомобилна врата, с опция за автоматизация. Подходът към гаража и къщата е с асфалтова настилка. Пътят до къщите е здрав, равен и добре поддържан.

Местоположението на къщата е на 20 км. от центъра на София /изчислено от катедрала Александър Невски като стартова позиция/ по прав и равен път без тежък трафик. Най-прекият път до Хераково е през село Пролеша, където в момента се изгражда водопровод и пътят ще бъде изцяло преасфалтиран. Най- близкият голям магазин е Метро. Къщата може да се да се използва целогодишно или като Holiday house. Местоположението й е на 640 м. надморска височина и предоставя отлична панорама към Витоша, София, Стара планина и чудесен местен пейзаж.

За повече информация: https://summerhomebg.wixsite.com/main

За контакти: 0888 807 883

Не пропускайте

Вернигероде, Германия

Шато де Шийон, Швейцария

Дубровник, Хърватия

Светът oт птичи поглед