Галерия - Светът на животните

Изумителни съжителства

Паркът с игуани, Роатан, Хондурас

Роатан, Хондурас е една от най-интересните туристически атракции с огромния  парк и ферма, където стотици игуани се разхождат свободно и забавляват туристите.

              

Дивите папагали, Испания

Първият аржентински папагал е внесен в Испания като домашен любимец, но днес се превръща в истински проблем в много от испански градове. Жителите и туристите много им се радват, но те са доста  шумни и безобразно нахални.

Дивите маймунки, Тайланд

Малките екзотични маймунки са навсякъде в тази страна - от джунглата до плажовете, парковете и дори и се разхождат спокойно из градските улици, без въобще да се притесняват  от човешкото присъствие.

Дивите котки, Япония

Остров Таширохима в Япония е обитаван от много малък брой хора, основните му жители са стотиците котки, които въобще не се държат като домашни любимци. Жителите на острова се грижат добре за тях и ги хранят с риба.

Дивите кокошки, Хавай

На най-красивия остров Кауай е истински рай за кокошките, петлите и малките пиленца. Ловът им е официално забранен, освен ако не влязат в частна собственост. Кокошките снасят дори на улицата и броят им непрекъснато се увеличава.

          

Елените, Япония

В парка и по улиците на градчето Нара се разхождат повече от 1300 елена. Според местна легенда божество, яхнало бял елен пристига в града и става негов защитник. В миналото елените са считани за свещени и божествени животни, днес са национално богатство и убийството им се наказва със смърт.

Овцете, Нова Зеландия

В Нова Зеландия живеят около 4,5 милиона души, срещу почти 40 милиона овце! След приключване на снимките от трилогията "Властелинът на пръстените"  подземният град на хобитите намира практическо приложение - през лятото там е прохладно, а през зимата топло - идеално за преобладаващата част от населението - овцете.

Дивите зайци, Япония

Окуношима - истински рай за своите обитатели - стотиците диви зайци, свикнали напълно с човешкото присъствие.

Avas

Не пропускайте

Вернигероде, Германия

Шато де Шийон, Швейцария

Дубровник, Хърватия

The amazing dancing!